E2k

Hur att läka en blodblåsa

Vi har alla haft dem minst en gång i våra liv

Vi har alla haft dem minst en gång i våra liv! Blood blåsor resulterar vanligtvis efter en lång sikt, att få fingrarna i kläm med ett tungt föremål, eller en följd av köldskador och små explosioner. Kommer du ihåg förra gången du inte bära strumpor, sprang för miles, och oops, det är det! De flesta blåsor kommer att läka av sig själva om du lämnar dem ensamma, men om du vill att påskynda läkningsprocessen, läs vidare. Du ser blodblåsor hända när blodkärlen under huden är skadad men blod är upphängd inside.Here är hur man läka en blodblåsa.

  1. Du kan prova en kall kompress eller blötlägg dem i Epsom salter, som båda arbetar för att minska svullnad av ditt blister.
  2. Stoppa den! Använd en tunn bomullstråd att sy genom blistret. Den döda huden kommer därefter hålla sig till köttet.
  3. Med blåsor på fötterna kan du försöka upphöja dem. Stötta dem på ett par kuddar.
  4. Det finns också speciella blister kuddar finns. Huden i blåsan måste allt flyttas och då du sätter på plattan.
  5. Om blåsan händer på tungan, är en salva som heter Abreva ska tillämpas på det drabbade området. Denavir eller Zevirax fungerar också, men du behöver din läkare att godkänna dessa för dig. Vitamin C chewables arbeta sin magi bäst på dessa blåsor. Ju mer smärta du känner, desto snabbare blåsan kommer att läka.
  6. En hand blister är mycket lättare att behandla. Bara se till att du rengör den med tvål och vatten. Gnugga rödsprit på blister är också bra, men oerhört smärtsamt. Men kom ihåg att inte använda handen krämer och hudkräm, eftersom de kommer att mjuka upp huden och gör det värre. Gnugga inte med pimpstenar eller loofahs heller. Kom ihåg att din blister orsakades av svår gnugga på handen och gnugga det med något grov kommer inte att fungera.
  7. Vissa säger urin fungerar, så om du inte tycker att det är konstigt eller äckligt, det är en mindre smärtsam gnugga metod alternativ.

Blood blåsor kan också orsakas av Poison Ivy

Hur att läka en blodblåsa. Om blåsan händer på tungan.
Hur att läka en blodblåsa. Om blåsan händer på tungan.

Blood blåsor kan också orsakas av Poison Ivy. Det kan påverka en redan öppen blister eller orsaka en att hända. Blåsorna är kroppens naturliga allergisk reaktion. Men aldrig bryta blåsor eftersom detta kan leda till blodförgiftning. Det är bäst att uppsöka läkare vid denna tid. Om du täcker det, ändra sterilt förband ofta för att undvika risken för infektion, men kom ihåg att luften faktiskt behövs för att läka såret.

Läkemedelsförpackningar använder oftast blister eller clamshell förpackningar

Läkemedelsförpackningar använder oftast blister eller clamshell förpackningar. Plast clamshells är desamma. Plast varmformning används för att göra plastbrickor att förpacka dessa produkter. Retail paketet använder ett klart eller metall-folie tätning för att hålla produkter såsom kapslar och tabeller mot ett ark av kort. Stora företag brukar göra kontrakt förpackningar för den som vill ha en mängd olika förpackningar görs på ett ställe. De kan göra krympfilmsmaterialet, sträckfilm, uppsamlare delar och komponenter, cello omslag, RFID packning, svetsning, varmformning och märkning, bland andra.